Online training: De Nieuwe Preventiemedewerker

U wilt uw positie als preventiemedewerker versterken of uw kennis opfrissen? Maar u heeft geen tijd om ergens een uitgebreide cursus te volgen? Dan biedt de online training De Nieuwe Preventiemedewerker een prima oplossing. Tijdens deze training geeft arbo-expert Pieter Diehl u een volledige en efficiënte kennis-update.

Snel en makkelijk
Desktop, tablet of smartphone: u bepaalt zelf waar en wanneer u de online training doet. Deze bestaat in het totaal uit 3 webinars van een uur en een online toets.

Compleet:
Alle aspecten rondom De Nieuwe Preventiemedewerker komen aan bod. U beschikt dus gegarandeerd over alle relevante informatie.

Expertise:
De training wordt gegeven door Pieter Diehl, voorzitter van de Beroepsvereniging van Preventiemedewerkers (BvAA). Na afloop ontvangt u een certificaat waarmee u kunt aantonen dat u beschikt over alle relevante kennis voor het uitoefenen van uw functie.

Hoe werkt de Blended learning

 

Bestemd voor:
Preventiemedewerkers en arbocoördinatoren die starten of hun kennis willen opfrissen.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.